Når jeg bestemte meg for å starte som frilanser og dyrke skrivelysten, ønsket jeg samtidig å oppsøke en roligere, såkalt slowlived, livsstil for meg og familien min. Vi ønsker å gjøre livet enklere, roligere, langsommere, for å skape rom for de tingene som betyr noe for oss som familie: friluftsliv, trening og så mye tid utendørs i naturen sammen som mulig.

Kall det gjerne jakten på en naturlig livsstil i en moderne verden, hvor alt skal skje så raskt, så intenst, og på kortest mulig tid. Det er en karusell som tar pusten fra meg, og jeg valgte å hoppe av.

Velge annerledes.

Her i bloggen kommer jeg til å skrive mye om min søken etter naturlig livsstil og mer fysisk bevegelse i en moderne verden. Mine tanker om et samfunn med mye støy, og hvordan velge annerledes ved å jobbe som frilans skribent. Ønsker du mer fokus på selve treningen, så følg meg gjerne på Instagram @villkatts. Her deler jeg mer spesifikt og funksjonell trening og friluftsliv.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: