Hvordan kjøpe eteriske oljer

Her får du all informasjonen du trenger for å kjøpe eteriske oljer og komme i gang med doTERRAs produkter. Du får tilgang til grundige opplæringsvideoer på norsk, medlemsgruppe med mye støtte og kunnskap, samt din egen veileder når du blir medlem i doTERRA gjennom meg.

Veien mot bedre helse med eteriske oljer

Du velger oljer av høy kvalitet, forsiktig høstet og grundig testet når du velger doTERRA. All produksjon er bærekraftig og etisk forsvarlig. Oljene er ikke bare bra for deg, de er også bra for  samfunnet. 

Du har ingen kjøpeplikt som medlem, og du bestemmer selv når og hvor mye du vil handle. Du kan avslutte på hvilket som helst tidspunkt. Det er heller ingen toll eller ekstra gebyrer på kjøpene dine.

Skroll nedover for mer informasjon om startsett og produkter, eller bla deg helt nederst på siden for trinnvis instruksjon til hvordan bestille og kjøpe eteriske oljer.


Full opplæring og veiledning

Du får tilgang til medlemsgrupper på Facebook med grundig opplæring og informative videoer når du melder deg inn som doTERRA medlem gjennom meg.

Startsettet er bare begynnelsen på en spennende reise inn i oljenes fantastiske verden. La deg inspirere av alle de flotte medlemme i teamet, og ta steget mot en mer naturlig livsstil. Du mottar en mail fra meg innen et døgn med tilgang til opplæring når du har meldt deg inn.

Bli doTERRA konsulent

Å bli doTERRA konsulent er en fantastisk mulighet når du har blitt kjent med oljene og selskapet. Som konsulent har du ikke bare en positiv innvirkning på deg selv og dem rundt deg, men også på samfunnet.

Det er viktig å presisere at du selger ikke oljene, men du bruker oljene til å vise andre hvordan de kan leve et bedre, mer naturlig liv. Du får med deg et flott team i ryggen som støtter deg hvert eneste steg på veien.

Bærekraftig produksjon

Et av de største fordelene ved å velge doTERRA er bærekraftig utvikling. Produktene skapes med omtanke og kjærlighet til naturen og samfunnet de høstes fra. doTERRA sørger for at alle som deltar i produksjonen får rettferdig lønn og arbeidsvilkår, samtidig som hjelpeprosjekter verden over har en direkte positiv innvirkning på menneskers liv. Du kan lese mer om Co-Impact sourcing her og Healing Hands her.

Family Essentials Kit Norway

Jeg anbefaler på det sterkeste å begynne med Family Essential Kit Norway når du skal kjøpe eteriske oljer. Du får 12 måneders medlemskap med i prisen som gir deg 25 % på fremtidige kjøp, i tillegg til at du får 30 % avslag på produktene i settet.

Vanligvis ville du ha betalt ca. 4700 kr. for alle produktene, men du får dem for ca. 2850 kr. inkl. frakt når du kjøper via meg. Frakten får du tilbake i form av bonuspoeng som du kan bruke på gratis oljer neste gang du bestiller.

doTERRA har også gode tilbud hver eneste måned som medfølger Family Essentials Kit, se nedenfor for mer info om hva du får med på kjøpet.

Mange angrer seg når de velger et mindre sett, og totalkostnaden blir dyrere når du bestiller ekstra oljer og utstyr i etterkant. Dette settet gir deg alt du trenger for å komme i gang:

– Medlemskap med 25 % rabatt

– Gratis opplæring på nett

– Veiledning og støtte fra stor medlemsgruppe

– Diffuser

– 9 oljer

– Fraksjonert kokosolje

– Vegetabilske kapsler

Oljene er: ZenGest, Lemon, Peppermint, Frankincense, Lavender, doTERRA On Guard, Oregano, Rosemary og Wild Orange.

Kort om oljene i settet

– Lavender: Må-ha olje som kan lindre irritert hud, virker beroligende og kan brukes til hjemmelaget skyllemiddel.

– Lemon: Gir en frisk smak i drikkevann og god duft i diffuseren, kan brukes til rengjøring i hjemmet.

– Wild Orange: Virker oppløftende i diffuseren, nydelig til dessert og baking .

– Peppermint: Gir en frisk duft i diffuseren, åpner luftveier og har en kjølende effekt.

– On Guard: styrker immunforsvar, kan brukes til rengjøring i hjemmet og styrker kroppen.

– DigestZen: Beroligende for magen og fordøyelsessystemet.

– Oregano: Virker desinfiserende, smaker også nydelig i sauser.

– Rosemary: Øker konsentrasjonen og kan brukes til matlaging.

– Frankincense: Kongen av alle oljer, nydelig i massasje, virker beroligende

– Fraksjonert kokosolje: Brukes for å tynne ut oljene og gi oljemassasje.

– Kapsler: Brukes til oljene som kan tas internt.​

Andre alternativer

Basic Essentials

– Medlemskap med 25 % rabatt

– Gratis opplæring på nett

– Veiledning og støtte fra stor medlemsgruppe

– Oljene ZenGest, Lemon, Peppermint, Lavender, doTERRA On Guard og Wild Orange

Lag eget sett

– Velg  doTERRA Essentials Booklet (English) + enrolment fee

– Velg de oljene du ønsker å kjøpe

– Du kan også bestille hudpleieprodukter og kosttilskudd

Trykk her for å bestille + følg trinnene ovenfor.