Når jeg bestemte meg for å starte som frilanser og dyrke skrivelysten, ønsket jeg samtidig å oppsøke en roligere, såkalt slowlived, livsstil for meg og familien min. Vi ønsker å gjøre livet enklere, roligere, langsommere, for å skape rom for de tingene som betyr noe for oss som familie: friluftsliv, trening og så mye tid utendørs i naturen sammen som mulig.

Kall det gjerne jakten på en naturlig livsstil i en moderne verden, hvor alt skal skje så raskt, så intenst, og på kortest mulig tid. Det er en karusell som tar pusten fra meg, og jeg valgte å hoppe av.

Velge annerledes.

Ved å gjøre mindre, kan vi få tid til å puste, tid til å være sammen som familie, tid til kreativitet og de tingene i livet som gir mening og verdi. Bli med meg på min søken etter et villere, vakrere liv.

Gå videre til bloggen